Over Olsthoorn Truck & Trailer Service

Olsthoorn Truck & Trailer Service is een universeel garagebedrijf. Wij verzorgen het totaal onderhoud, reparaties en (carrosserie)schades aan alle trekkende voertuigen, trailers, aanhangwagens, bestelbussen, koelmotoren en laadkleppen.

'Alles onder één dak'

Olsthoorn Truck & Trailer Service gevestigd aan de Leemolen in de Lier. De werkplaats is ruim 1.800 m2 groot en er is ruime parkeermogelijkheid. Ons motto is ‘alles onder één dak!’. Samen met 30 man personeel verzorgen wij (schade)reparaties aan bedrijfsauto’s, van bumper tot bumper, carrosseriewerkzaamheden, reiniging van de trailer, haal en breng service en noem maar op. Ook kunt u bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw laadklep, tachograaf en koelmotor.

Olsthoorn Truck & Trailer Service is de uitgelezen partner om een onderhoud en/of reparatiepakket samen te stellen voor (grote) wagenparken. Natuurlijk op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Olsthoorn Truck & Trailer Service is service partner van Schmitz Cargobull, ETC en Krone.

Enthousiast team

Met een team van 30 collaga's staan we voor onze klanten klaar. We werken in een professionele werkomgeving met een goede sfeer. Zo organiseren we elk jaar een bedrijfsuitje en sluiten op vrijdagmiddag de week met elkaar af. Olsthoorn Truck & Trailer Service is een erkend leerbedrijf. Wij leiden nieuwe collega zonder ervaring op tot succesvolle monteurs. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's! Meer weten, bekijk onze vacatures.

 

 

Historie

In 1994 is Wim Olsthoorn begonnen om reparaties aan vrachtwagens uit te voeren vanuit zijn servicebus. Als snel was er behoefte aan een werkplaats en aan personeel. Dat kwam er! Eerst werd er een kleine werkplaats gehuurd, waarna steeds opnieuw behoefte was aan een grotere ruimte. Evenals monteurs en iemand voor de administratie. Met één man erbij, was het nog niet genoeg. Het bedrijf groeide. Het kantoor aan huis verplaatste zich naar een kantoor bij de werkplaats.

De werkzaamheden bleven niet bij alleen reparaties. Als snel konden de klanten ook bij Olsthoorn terecht voor APK. Jarenlang bleven de werkzaamheden bij reparaties, onderhoud en APK van bedrijfsauto’s. Sinds de laatste jaren kunnen de klanten bij Olsthoorn Truck & Trailer Service ook terecht voor alle soorten carrosserieschades.  

 

Meer van ons weten?

Neem contact op