Carrosserieschade reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij Olsthoorn Truck & Trailer Service bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige carrosserieschade-reparatie aan uw voertuigen. Wij zorgen ervoor dat u snel de weg weer op kunt.

Onze monteurs zijn deskundig, goed opgeleid en gemotiveerd en weten als geen ander hoe ze een schade moeten renoveren. Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel aan geïsoleerde panelen, kopschotten, achterportalen en achterdeuren. Bovendien denken we graag met u mee om samen tot de beste oplossing te komen. Uiteraard geven wij vooraf een gespecificeerde begroting voor u en uw verzekeraar.  

 

Zowel trucks als trailers kunnen bij ons de cabine in.

Inpandige spuitcabine

Schade-herstel, en met name het spuiten van trucks en trailers is, een vak apart. Wij hebben professionele autospuiters in dienst, die beheersen over de juiste kwaliteiten om een schade of een nieuw voertuig in de juiste kleur te krijgen. Met onze inpandige spuitcabine kunnen wij een voertuig op een zo efficiënt en nauwkeurig mogelijke manier voorbewerken en spuiten. Zowel trucks als trailers kunnen bij ons de cabine in. De cabine beschikt over een droogfunctie waardoor een voertuig gelijkmatig droogt en zo snel mogelijk weer buiten staat.

 

spuitcabine - olsthoorn 
mengkamer - olsthoorn

 

Carrosserieschade?

Neem contact op