Gezocht: Autospuiter/ Schadehersteller

(ervaren of in opleiding)

Van deuken herstellen tot een compleet kopschop vervangen: bij Olsthoorn Truck & Trailer Service neem jij het vrachtwagenpark van het Westland onder handen! 

Wij bieden:

- Goed salaris van € 2.500 - € 4.000 bruto per maand
- 3 of 5 dagen werken, jij kiest!
- Bepaal zelf je start- en eindijd.
- Een ruime en lichte werkplaats met alle middelen om prettig te werken!

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Tot snel!
Bekijk de volledige vacature onder het formulier.
Meer weten? Laat hier je gegevens achter.

Meer over de functie

Van deuken herstellen tot een compleet kopschop vervangen: bij Olsthoorn Truck & Trailer Service neem jij het vrachtwagenpark van het Westland onder handen! 

Wat ga je doen?

Jij gaat voor het grote werk. Samen met 5 collega’s zorg jij dat de vrachtwagens en trailers uit het Westland en omstreken weer netjes de weg op gaan. Dit houdt onder andere in:

Maar er telt meer dan werk. Er is respect, humor en je werkt met gezellige collega’s. We zijn niet van hiërarchie, we doen het met elkaar. De week sluiten we af met een biertje en een bitterbal. Ben jij er vrijdag ook bij?   

Wie ben jij?

Je bent technisch, praktisch en enthousiast! :) Gerelateerde werkervaring of opleiding is heel fijn, maar geen vereiste. Nog niet helemaal thuis in deze wereld, maar wel twee rechterhanden? Kom gerust eens langs en we laten je zien hoe het er in onze werkplaats aan toe gaat. 

 Dit bieden wij: 

Waarom werk jij bij Olsthoorn Truck & Trailer Service? We vroegen het aan Andrei:

De afwisseling in werkzaamheden: verschillende soorten schades, carrosseriewerk, spuitwerk… Ook zijn we niet gebonden aan één merk, dus je ziet van alles voorbijkomen!

 

Over ons

Olsthoorn Truck & Trailer Service verzorgt het totaal onderhoud, reparaties en (carrosserie)schades aan bedrijfsvoertuigen. We zijn een familiebedrijf, bestaan bijna 30 jaar en werken met 30 collega’s. 

Kennismaken of solliciteren?

Leuk! We komen graag in contact. Je solliciteert eenvoudig met de contactgegevens, CV en motivatie zijn niet nodig. 

Eerst een vraag? Stuur een Whatsapp, of bel/mail naar Rob Olsthoorn via (0174) 422 898 of rob@olsthoorntts.nl